Kokia nuostabi naujiena Moterims! Perkant gėlių kompoziciją Jūs turėsite galimybę įsigyti NutraKiss ir Nutralash kosmetikos. Tai ypatinga dovana kiekvienai Moteriai, vertinančiai kokybę.

NutraKiss putlumo suteikiantis lūpų blizgesys
NutraKiss daugybės moterų ir vizažistų pamėgta visapusiška lūpų priežiūros priemonė. Šis skystas blizgis glotniai padengia lūpas, sukurdamas putlumo bei švytėjimo įspūdį ir suteikdamas sveikai atrodantį rausvą atspalvį bei subtilų tviskesį. Jo pagrindą sudarančios visapusiškos lūpų priežiūros priemonės sudedamosios dalys, lūpas puoselėjančių medžiagų kompleksas, drėkina lūpų odą ir išlygina lūpų raukšleles, padarydamos lūpas putlias bei naturaliai rausvas.
Nutralash blasktienų serumas ⬇️
Serume esantys naturalūs antioksidantai apsaugoja blakstienas ir jų šaknis nuo žalingo aplinkos poveikio. Serumas blakstienas drėkina, todėl jos tampa stiprios ir elastingos. Taip pat serumas suaktyvina mikrocirkuliaciją ir atstato blakstienų sieneles, kurias pažeidžia pastovus kosmetikos naudojimas.
NutraLash serumas blakstienoms, gaminamas naudojant tik aukščiausios kokybės ingredientus ir yra kliniškai išbandytas. Pagamintas pagal naujausią „EU Cosmetic Act“ technologiją. Produktas yra be hormonų ir pagamintas Vokietijoje.
Moterys, panaudojusios šį produktą akcentuoja, kad jis yra būtinas kiekvienos moters kosmetinėje.
Tai išskirtinė dovanėlė prie ypatingo grožio gėlių kompozicijų!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *